Leef wie je bent!

Access Bars

Voor meer informatie over wat een Access Bars behandeling precies inhoudt, beluister hier mijn podcast.

‘Alles van het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie’.

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn?
Wat als jij meer plezier en energie in je leven kunt ervaren?

Access Bars is een behandeling waarbij je heerlijk ontspannen ligt terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen.
In het Engels vertaald zijn dat Bars.
De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die voor bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven staan. 
Door deze 32 energiepunten op het hoofd aan te raken, ontladen deze waardoor jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s losgelaten worden.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen.
Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. 
Je kunt het zien als het opschonen van een computer.
Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en overtuigingen opslaan over ons leven. Veel van deze gedachten en overtuigingen belemmeren ons en veroorzaken chaos en stress in ons leven.
Door een behandeling gaan de energiebanen weer stromen en zal je deze beperkende gedachten en overtuigingen loslaten waardoor je meteen ontspanning, meer energie en rust ervaart.

Access Bars is een behandelmethode die onderdeel is van de organisatie Access Consciousness®. Deze organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld.

Reactie:
Een Access Bars behandeling van Ingrid gehad. Dit voelde zo goed, vol vertrouwen kon ik me aan haar overgeven. Nooit eerder deze behandeling ervaren, maar soms klopt het gewoon als iemand iets doet. Echt de moeite waard om een stukje voor te rijden.
Miluska Roose